Pärlplattor

Nu har vi sjukstuga här hemma igen så idag har vi fyllt på våran pärlplattebuske!
Så här fin är den!


Söndagsmys

Idag har vi haft söndagsmys med korvgrillning!


Ikea

Varje gång vi har varit på Ikea så säger vi att vi aldrig mer ska köpa mjukisdjur därifrån för det blir alltid milos favoriter, men varje gång kommer vi därifrån med ett. Det första han fick var ju hans älskade vessla. Den blev han ju så kär i så vi var så rädda att den skulle komma bort eller tvättas sönder så vi ville få tag i en till. Det var ju lättare sagt än gjort eftersom dom inte fanns kvar på Ikea längre... Men efter mycket om och men fick vi tag på en!
Milo visste inte att han hade två utan vi bytte bara ut dom mellan tvättningarna. Sen hade vi slarvat en dag så båda låg framme, sen dess ska ju båda vara med hela tiden.

Ett tag senare var vi på Ikea igen. Nu va milo inne i en uggle period och älskade ugglor! Vad hittade vi på Ikea? Jo en jätte gosig uggla! Det var ju mest tänkt som en rolig grej men nu blev även den en favorit. Så nu skulle det hållas reda på två vesslor och en uggla.

Nu på hösten har vi börjat få massa möss på vinden så milo och Pär sätter ut massa fällor och fångar nästan en om dan! Milo tycker det är jätte kul!
Så förra helgen när vi var på Ikea hittade vi en liten mjukisråtta för 5kr,den var väl ca 10 cm stor. Den tyckte jag vi skulle köpa och busa lite med milo. Men tro det eller ej det blev en favorit det med!! Så nu har vi två vesslor, en uggla och en råtta som ska vara med på natten!
Och den där lilla råttan är ju så liten så den är lätt att tappa bort, förra veckan letade vi en hel kväll plus en förmiddag innan vi hittade den. Han hade gömt sig bland milos stora legobitar :)


Pärlplattor

Häromdagen gjorde vi pärlplattor som vi strök och sen hängde upp i en buske ute. Dom har ett träd på dagis som dom gjort så i och milo älskar att titta på dom så det var ju kul att göra det hemma med!


Nya grannar

Här är våra nya grannar, fåren!


Halloween

Idag har vi varit hemma från dagis för milo är sjuk igen.. Men vi har passat på att göra våran första pumpagubbe!


Klart!

Då va de lilla rummet klart och sängen inflyttad! Lite svårt att få en bra bild bara...


En bra dag

Igår va en sån där bra dag som jag fick gjort massor! Jag bakade knäckebröd, 4 Västerbotten pajer och 4 tacopajer till Christers kalas. Vi han med en sväng till skogen och plocka svamp och sen var vi även hos thea på 3-års kalas. Helt enkelt en bra dag!


7 år

Igår hade vi 7-års dag. Så här fina rosor fick jag! Han kan allt om han vill min man!


Lång dag

Nu är klockan 8.15 och vi har varit vakna i två och en halv timma. Vi har ätit, duschat, strukit, spelat trumpet och nu bygger vi lego torn. Vi ska inte åka till dagis för än om två timmar så vad ska vi hitta på mer?


Trumpetare

Milo gillar att spela på pärs trumpet, första gången han provade fick han ljud direkt! Börjar tro han är ett musikaliskt geni! :)


RSS 2.0