Höststäd

Idag har vi höststädat trädgården, när vi skulle ta in vårt trädgårdstroll Jens såg vi att han hade trillat i dammen! Som tur va hade han stora lungor för han överlevde!


Ops!

Blev visst lite spontan början av renovering i det lilla rummet på övervåningen! Kul! Hoppas det inte tar för lång tid bara...


Upp på toppen!

När vi kom hem från dagis idag hämtade vi posten och då var vi ju tvungna att hälsa på våra grannar också. Milo älskar dom! Tyvärr ska dom åka hem till Tyskland på torsdag :( idag hade dom i alla fall fått ett lass med grus så det var som ett högt berg! Dit skulle milo och henny gå!
Imorrn skulle det nog komma en traktor och sprida ut allt! Hoppas vi är hemma då! Tyvärr så börjar milo bli sjuk igen, hoppas han sover bort de.


Vatten vatten bara vanligt vatten!

Idag var vi ute och hoppade i vattenpölar en stund innan det var dags för jobb och dagis. Urkul tycker milo!:)


Paraply

Har gjort ett bröllopsparaply till gabbi! Hoppas hon inte behöver använda de!:)


Milo fixar allt!

Idag var vi på bokbussen, milo lyckades få med sig chauffören och titta hur det såg ut fram där man kör. Sen undrade han ju var motorn var så då gick vi ut och chauffören öppnade luckan till motorn:)


Ojojoj

Nu har jag och Cornelia hittat skor till bröllopet. vi kommer stappla in i kyrkan, stå blixt stilla, stappla ut och sen byta om till ballerinaskor:)


Fredagsmys

Igår hade vi fredagsmys med popcorn! Mums!!


Tyg

Och här är fynden vi hittade på ladan!
Det med helikoptrarna är mörkbrunt inte ljust...


Gungeligung!

Härom dan åkte jag och milo till ladan och köpte tyg innan jobbet. När vi var klara där så var de en halv timma kvar innan vi skulle vara på dagis så det var ju ingen ide att åka hem, istället åkte vi till lekpaeken! Där ska man gunga högt upp i luften säger milo.


Höst

Höst förberedelserna är i full gång!


Fotbollensdag!

Igår var det dags för årets upplaga av fotbollensdag! I år firar klubben 70 års jubileum så det var lite extra festligt, både drängarna och jc band var där och uppträdde! Vilket drag!!


Brandbil

Igår va de fotbollensdag i hjärtum, när vi kom dit var det en brandbil där man fick prov sitta i! Lycka!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1177555/images/2012/pic_504c7b00ddf2b37b8e003c50.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1177555/images/2012/pic_504c7b00ddf2b37b8e003c50.jpg" class="image">


Pyssel

Sitter och pysslar ihop Max 1-års present...Hoppas han inte är här inne och tittar! Haha!


Tröttis

En trött liten sjukling.


Sjukling

Idag är milo lite sjuk så vi är hemma från dagis. Då passade vi på att baka bullar! Nu hoppas vi bara att det är något kortvarigt så han snart är frisk igen!


RSS 2.0