Kurt

I onsdags var jag, milo och en jobbarkompis på stoff och stil i Gbg. Jag var lite orolig för milo är ju inte roligast att ha med sig i affärer... Men jag tänkte att vi börjar med mc donalds när vi kommer ner så kan han springa runt och leka lite efter att ha suttit still i bilen i en timma. När vi kommer ner visar det sig att det inte finns något lekrum där!! Katastrof! Men som tur va så fick man en jättefin leksak i happy mealen, en liten mjukis tvättbjörn. Milo blir ju alltid jätte kär i sina mjukisdjur och så även i denna! Det först han sa var han han skulle få sova i sängen, han får snart inte plats där själv. Tvättbjörnen fick namnet Kurt.
För övrigt var han super duktig i affären! Jag hade tagit med mig hörlurar som jag satte i mobilen sen satt han i kundvagnen och tittade på you tube :)


Alla hjärtansdag

Milo fick en egen verktygslåda i present! Han fick även riktiga skruvmejslar, en liten skiftnyckel, vattenpass och en mini ficklampa. Han blev jätteglad! Så det blev till att skruva isär den radiostyrda bilen direkt. Imorse när han vaknade va det första han gjorde att gå ner och hämta verktygslådan, han gick inte ens in till mig först :)
Pär fick också en verktygslåda, i modell större. Och en fluga så han och milo har varsin när det är dags för kalas :)
Själv fick jag tre underbara buketter tulpaner!


Snart vår!

Så där ja! Nu har jag fått plantera dom första pelargonerna! Jorden räckte ju givetvis inte till alla så jag måste köpa mer...


Klänning

Sydde mitt första trikåplagg sen gymnasiet igår! Har ju fått för mig att jag inte kan, att det ska bli fult i halsen. Men de blev ju jätte bra! Blir så trött på mig själv.. Men nu får det bli en tur till ladan snart så jag kan prova att sy en tröja till milo! :)


5 sydda!

Fick sytt 5 mössor så här på kvällskvisten, varav tre är beställningar!


Oops

Oj då, nu har man vart på ladan och råkat köpa ett tyg till :) men som sagt, lika bra att börja sy till julmarknaden redan nu! :)


RSS 2.0