Aj

Idag har jag typ haft ryggskott eller nåt, har iaf inte kunnat stå rakt och knappt kunnat gå. Givetvis ville milo ut och leka bara för att jag knappt kunde röra mig och går som en kärring... Som tur är har vi en bänk bredvid sandlådan så jag slog mig ner där. Vet att det är bra att röra på sig när man har ont i ryggen men det gick ca 30 sekunder i taget innan jag trodde jag skulle ramla ihop.
När vi gick in la jag mig en stund i soffan, tänkte de skulle vara skönt att vila ryggen lite. Men det slutade med att jag fick ringa hem Pär från jobbet för jag kunde verkligen inte ta mig upp!
Hoppas det har försvunnit imorrn när jag vaknar!


Älgar

Idag när jag och milo skulle åka hem fick vi stanna för två älgar som skulle gå över vägen. Shit va stora dom är!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1177555/images/2013/pic_51096c64e087c3635d12b525.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1177555/images/2013/pic_51096c7bddf2b31102efadee.jpg" class="image">


Nya tyger

Var på ladan i lördags och köpte nya möss-tyger. Dessa blev det!


Koja

Nu har jag sytt skynken till milos säng så han får en koja. Men eftersom jag är dotter till min mor så räknade jag fel så det räckte inte till kortsidan. Men ja ja då får jag ju åka tillbaka till ladan så det är jag ju inte så ledsen för :)


Chokladsås

Nu har milo fått smaka glass med chokladsås, oj va gott tyckte han! Bäst att hålla i flaskan så ingen annan tar den :)


Borta

Nu är den äntligen borta, våran gamla Ford! Tog ju några år men men :)


Härlig dag

Idag har det varit jätte härligt väder! Svinkallt men soligt. Jag och milo va ute och åkte lite snowracer sen gick vi ner till sjön och provade att gå på isen. Lite läskigt men vi gick bara i kanten :)


Flitig dag

Idag var en sån vab dag som man fick gjort mycket på! Han var ju inte så jätte dålig så vi behövde ju inte sitta i soffan hela tiden. Vi bakade, städade och fick även sytt två mössor. Tänkte att det är lika bra att sy lite inför julmarknaden redan nu :)


Bokbussen

Idag var det dags för bokbussen igen! Milos höjdpunkt! Eftersom vi har vart hemma idag hade vi inte bråttom dit så vi tog snowracern.


Sjuk...

Idag fick jag hämta milo från dagis. Han hade vart jätte grinig och sa att han hade ont i halsen. Tror inte att det var så jätte farligt men när vi kom hem bakade vi dinosauriemuffins! Dom blev jätte fina! Och goda, tyckte jag iaf, men inte milo. Han gillade bara smeten :)


Städhjälp!

Milo fick ett släp till sin bobbycar i julklapp, vilket visade sig vara en jätte bra städhjälp! Idag när jag skulle städa la jag allt som låg på fel plats i hans släp och sen körde han och la det på rätt ställe. Toppen! Och milo tyckte det var jätte kul! Det bästa av allt var ju nästan att han inte hann stöka till medans jag städade, för det brukar han ju göra :)


Vårkänslor

Dan efter va de helt underbart väder! Sol, ingen snö och isen hade börjat smälta på sjön! Å vilka vårkänslor man fick! Å nu är snön tillbaka igen... Inte så mycket men det lär väl komma mer... Januari och februari är tråkiga månader. Mars kan ju vara vår om man har tur!


Babblarna

Hade tänkt att jag skulle sy alla babblarna till milo. Nu är bobbo klar i alla fall! Men känner jag mig själv rätt så blir det väl inga fler...:)


Vattenpalatset

I mellandagarna var vi på vattenpalatset. Jätte kul tyckte milo! Dom har en jätte fin barnpool där, mycket större än va dom brukar vara.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1177555/images/2013/pic_50ebd933e087c30b16f37d5d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1177555/images/2013/pic_50ebd93ee087c30af1bce259.jpg" class="image">


Gott nytt år!

Då va det 2013 nu då! Sitter här och tittar på morgon barnprogrammen. Milo vaknade 6.15. Mysigt.
Igår va vi hemma och åt middag med Mikael och Martina, tre rätters blev det, himla smarrigt! Kräftstjärtsoppa till förrätt, oxfilé med potatis och grönsaker i ugn, Bea och rödvinssås och sen marängswiss till efterrätt!
Sen spelade vi cranium, skitkul spel!


RSS 2.0