Ikea

Varje gång vi har varit på Ikea så säger vi att vi aldrig mer ska köpa mjukisdjur därifrån för det blir alltid milos favoriter, men varje gång kommer vi därifrån med ett. Det första han fick var ju hans älskade vessla. Den blev han ju så kär i så vi var så rädda att den skulle komma bort eller tvättas sönder så vi ville få tag i en till. Det var ju lättare sagt än gjort eftersom dom inte fanns kvar på Ikea längre... Men efter mycket om och men fick vi tag på en!
Milo visste inte att han hade två utan vi bytte bara ut dom mellan tvättningarna. Sen hade vi slarvat en dag så båda låg framme, sen dess ska ju båda vara med hela tiden.

Ett tag senare var vi på Ikea igen. Nu va milo inne i en uggle period och älskade ugglor! Vad hittade vi på Ikea? Jo en jätte gosig uggla! Det var ju mest tänkt som en rolig grej men nu blev även den en favorit. Så nu skulle det hållas reda på två vesslor och en uggla.

Nu på hösten har vi börjat få massa möss på vinden så milo och Pär sätter ut massa fällor och fångar nästan en om dan! Milo tycker det är jätte kul!
Så förra helgen när vi var på Ikea hittade vi en liten mjukisråtta för 5kr,den var väl ca 10 cm stor. Den tyckte jag vi skulle köpa och busa lite med milo. Men tro det eller ej det blev en favorit det med!! Så nu har vi två vesslor, en uggla och en råtta som ska vara med på natten!
Och den där lilla råttan är ju så liten så den är lätt att tappa bort, förra veckan letade vi en hel kväll plus en förmiddag innan vi hittade den. Han hade gömt sig bland milos stora legobitar :)


Kommentarer
Postat av: Maria

Ha ha!!
Ja, du vet ju vem som är stammis på Ikea ifall du behöver fler!

2012-10-29 @ 08:46:34
URL: http://milouochco.wordpress.com
Postat av: Mamman

Ha ha ha ha ha ni är för roliga!!

2012-10-30 @ 18:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0